Skoletasker

Hos Skoleland.dk har vi et godt, stort og bredt udvalg af alt udstyr til dit barns skolegang, hvor vi bestræber os på at have for øje, at det både skal være til overkommelige priser, samt være af god kvalitet. 

En god skoletaske, skal for os, både være god, komfortabel og nem for dit barn at bære rundt på. Derfor er alle vores skoletasker designet med en praktisk god hank, samt to robuste og behagelige skulderremme, som altid sikrer ryggen og skuldrene god støtte.

Når du skal ud og købe skoletaske til dit skoleklarebarn, tænker du nok både ergonomisk og økonomisk.

Skoletasken til dit barn skal nemlig være god for barnets ryg og skuldre, da det kan være hårdt for dit barns ryg at slæbe rundt på for mange kilo i tasken.

En skoletaske behøver ikke nødvendigvis at holde hele folkeskolen, idet der skal være plads til at skifte den ud, i takt med at barnet bliver større og får andre behov ift. taskens størrelse og design.

Derfor går vi hos Skolekridt.dk både op i en ergonomisk god taske, med et fedt design til penge, alle kan være med på. Så kan du med god samvittighed vælge en taske ud fra det design I ønsker, og så har vi naturligvis styr på den gode støtte og stærke kvalitet.

Fakta og gode råd om valg af skoletaske:

-          En god skoletaske behøver ikke være dyr

-          En god skoletaske skal sidde på ryggen og ikke på numsen

-          En god skoletaske skal gøre dit barn glad for at gå i skole

-          Tøm tasken ofte, da vægten afhænger af, hvor meget der slæbes rundt på hver dag

-          Ryd op og hold orden i tasken, så bliver rygsækken lettere og mere overskuelig for dit barn

-          Vælg et materiale der tåler alt vejr

 

Vi ønsker alle børn en rigtig god skolestart.

Skoletasker  

Viser 1 - 20 af 20

Viser 1 - 20 af 20