Skoletasker og penalhuse fra TopModel
NEW
Skoletasker og penalhuse fra TopModel

Skoletasker i dag handler rigtig meget om komfort og anvendelighed. Men også mode. I tidernes morgen, da jeg var dreng, ejede man en Fjällräven skoletaske, og den holdt i mange år.

Jeg har den endnu, men jeg er ikke sikker på at min søn synes det er en god ide at han skal bruge den på sin første skoledag. Og det kan jeg egentligt godt forstå. For det marked der tårner sig op foran de små skolebørn i dag, er kæmpemæssigt.

De unge mennesker i dag er blevet vand til mange varianter farver og temaer og for nogle skal det være den helt rigtige. Det vi prøver her hos skolekridt.dk er at imødekomme de unges krav på mode, men i den grad også kvalitet.

To ting der absolut skal gå hånd i hånd når man er på udkig efter en ny smart skoletaske til familiens skolebarn eller skolebørn.

Hvad er en kvalitets skoletaske?

En god skoletaske kan defineres ud fra flere synspunkter. Der er forældrenes synspunkt der helt klart tænker på om barnet tager skade af at bære den på ryggen. Er der plads nok i skoletasken til bøger, penalhus og madpakke? Og sidst, men ikke at forglemme, hvad koster den?

Skal man imødekomme barnets præferencer med det i mente, så kan der sagtens opstå lidt drama i hjemmet. Det er her vi hjælper til. For os er sammenspillet mellem taskens udformning, det visuelle design, anvendelighed og pris noget vi tænker meget over.

Derfor sælger vi her på skolekridt.dk kun skoletasker som vi kan syå 100% inde for. Vores tasker er af højeste kvalitet, de kan med sikkerhed anvendes til skolegang i de midterste klasser og så er de top moderne og designet til vores tidsalder.

W3Schools

De nye TopModel skoletasker 2021

Alle ved at TopModel er sagen hvis man skal skille sig lidt u i mængden. På den gode måde. For TopModel laver de fedeste skoletasker på markedet.

Den nye Fantasy serie er et klart tegn på at TopModel stadig kan lave skoletasker der falder de helt unge i smag. Så hvad er det der gør TopModel Fantasy til en velegnet skoletaske til skoleåret 2021?

Jo, denne taske har alle de ting der skal til for at den både er smart men også utrolig behagelig og enormt anvendelig til en lange skoledag. Tasken er i sig selv let, den vejer lidt under et kilo, men rummer nemt alle bøger samt madpakke og den vigtige drikkedunk.


Den side der vender ind imod ryggen når man bærer tasken, er ventileret og gør at man ikke kommer til at svede hvis man skal ud på en længere gåtur.


TopModel er et mærke der er kommet for at blive. Og de har virkelig formået at skabe og designe skoletasker der rammer de ting der skal til for at skoledagen bliver lidt nemmere.

W3Schools

TopModel Fantasy serien

TopModel stopper ikke her. De har selvfølgelig sørget for at følge denne fine skoletaske over vejen og helt hen til skolen med et super smart penalhus.


Proppet med alt det der behøves til en travl skoledag. Dette penalhus fra TopModel er et XXL penalhus og rummer en hel del. Blandt andet 18 tuscher, 2 kvalitets blyanter, en blyantspidser, et viskelæder samt en masse andet skole grej.

Trods dette er et XXL penalhus, fylder ikke ret meget når det er pakket sammen, men når man så åbner det bliver man lidt overrasket over hvor meget plads der egentligt er i det.

Skoleting til alle fra skolekridt.dk

Her hos skolekridt.dk sørger vi altid for at have de sidste nye skole produkter og serier på hylderne. Så skal du kun lede et sted for at finde det du lige står og mangler.

Så det er ikke bare skoletasker og penalhus vi forhandler. Vi bestræber os på at have alt hvad hjertet begærer i tegne redskaber, madkasser og drikke dunke samt ting til kreativ leg. Indendørs og udendørs.